Sunday, June 6, 2010

Αισθητική ανεπανάληπτη ΙΙ


Πριν από σχεδόν ένα μήνα Thalassenia έκανα αυτή την φωτό και μ'αρέσουν αυτού του είδους οι φωτογραφικοί διάλογοι, οπότε την ανεβάζω.
Χαιρετισμούς!

5 comments:

Thalassenia said...

Σίγουρα κερδίζεις στην παρουσίαση.
Εντυπωσιακή εικόνα και προσεκτικά άψογη και πλούσια λήψη.
Με λίγα λόγια ΦΟΒΕΡΗ!!!
Στην αγάπη για το θέμα όμως μάλλον ισοβαθμούμε.
Καλημέρα.

Thanassis Spanias said...

Προφανώς μετράει η αγάπη για το θέμα. Κατά τα άλλα η σύγκριση είναι άδικη γιατί λόγω εμπειρίας κάνω καλύτερη παρουσίαση.
Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω κάνει παρεμβάσεις παρά μόνο στην ένταση με την οποία φαίνεται το μπλε στην αντανάκλαση. Το κάδρο μετά από κάμποσες λήψεις έγινε όσο σφιχτό θα ήθελα, τα χρώματα είναι ζωντανά και έντονα (ήθελα να έχω έτοιμα αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζεται photoshop, υπήρχε λόγος) έτσι ρύθμισα την dslr μου (στην τσίτα) να έχει μεγάλο κορεσμό και οξύτητα (πράγμα που συνήθως δεν κάνουμε γιατί δουλεύουμε σε raw, όπου μπορούμε να κάνουμε τις ρυθμίσεις αυτές μετά)(αυτό πολλές φορές μας κάνει και κακό, γιατί όπως λέει και η γνωστή ρήση, ότι μπορεί να το κάνεις τώρα , μην το αφήνεις για μετά (γιατί μπορεί να το ξεχάσεις)).
(Πολλές παρενθέσεις!!!)
(ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!!!)
Φιλιά! (χωρίς παρένθεση)
χαχαχα!!!!

Thalassenia said...

Χαχα!!! Θα έλεγα ότι αυτά είναι κινέζικα για εμένα, αφού εγώ ένα "κλικ" κάνω μόνο,σε κάτι που βλέπω και με συγκινεί. Πάντα βέβαια προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στην άγνοιά μου φωτογραφικά.
Μα! έκανα την σκέψη, αφού ο ουρανός είναι πιό ανοιχτός πώς τόσο σκούρα η αντανάκλαση;
Επιφυλλάσσομαι για την συνέχεια του "διαλόγου" με χαρά και δεν με νοιάζουν οι συγκρίσεις, χαχα.
Ετοίμαζα το θέμα ανάρτηση στο blog μου, μα τώρα θα ανεβαίνει εδώ.
Χαιρετώ σας.

. said...

Πραγματικά πολύ όμορφες οι φωτογραφίες!!!

Μπράβο :)

gabriel said...

Μου εστειλαν απο ...... Αμβουργο τις διαδρομες εικονων.....και ειδα το Βαρουσι.Οπως εχω σχολιασει ξανα αποψε, εξαιρετικη δουλεια--για την συγκεκριμενη φωτο τι να πω?Προσκυνουμε.

Ειδικα εμεις που ζουμε στην κακασχημη Αθηνα.Ομορφυνε το βραδυ μας!